FAQ

Frequently asked questions

Antwoord op uw vragen

Meest gestelde vragen

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over onze diensten en hoe we u kunnen helpen. Hier vindt u een selectie van veelgestelde vragen en nuttige antwoorden om u te helpen beter inzicht te krijgen in onze service. Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden.

Bij Takeldienst Snel hebben we de capaciteit om een breed scala aan voertuigen, waaronder auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens, te slepen. Onze hedendaagse sleepwagens zijn voorzien van de nieuwste technologische apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw voertuig veilig en op een correcte wijze wordt vervoerd.

 

Bij Takeldienst Snel passen we een vast tarief toe voor onze sleepdiensten, zodat u helder inzicht heeft in de kosten en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Onze tarieven zijn eerlijk en competitief, en we streven ernaar onze klanten de optimale prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Bel ons direct voor een richtprijs.

 

We streven ernaar om binnen een kort tijdsbestek ter plaatse te zijn, doorgaans binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze deskundige sleepdienstchauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om je te assisteren.

 

Zeker, Takeldienst Snel biedt tevens internationale sleepdiensten aan. Of u nu in het buitenland gestrand bent of uw voertuig van of naar Nederland moet worden vervoerd, wij zijn beschikbaar om u bij te staan!

 

Zeker, dat is mogelijk! We zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of je nu wel of geen pechhulpverzekering hebt. Onze tarieven zijn redelijk en concurrerend, en we streven ernaar onze klanten de hoogst mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

 

Jazeker! Takeldienst Snel is snel op locatie als uw auto vast is geraakt in de modder. Hulp nodig? Bel ons direct!

 

Takeldienst Snel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw voertuig te slepen. Of dat nu diep in de nacht is of tijdens de spits, wij zijn snel op locatie!

 

ONS WERKGEBIED

Takeldienst Snel biedt zijn diensten aan door heel Nederland! Heeft u een sleepdienst of autotransport nodig in het buitenland? Ook dan staan wij voor u klaar!
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085 060 11 68.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Takelsneldienst is 24/7 bereikbaar.
Call Now Button